Clio Cup krijgt vervolg

22 Dec 2004 | Circuit Park Zandvoort heeft het initiatief genomen om de Renault Clio Cup ook volgend jaar te laten verrijden en neemt daarmee het stokje van importeur Renault Nederland over.
De succesvolle merkenserie zal tijdens de Paasraces, Pinksterraces, Masters of Formula 3, Trophy of the Dunes en Finaleraces volgend jaar binnen het raceprogramma van Circuit Park Zandvoort worden geprogrammeerd. Daarnaast worden twee wedstrijden gepland, hoogstwaarschijnlijk in België.

Er zal worden gereden volgens de reglementen van 2004, waarbij het bandenmerk nog niet is bepaald. Tevens zal de TV-registratie worden voortgezet.

Circuitdirecteur Hans Ernst: “Op toerwagengebied is Renault bijzonder succesvol en wij willen dat op Zandvoort niet missen. Daarom hebben wij besloten de bestaande rijders uit de Clio Cup te willen blijven faciliteren en dat reeds gemaakte afspraken voortgezet kunnen worden. Vanzelfsprekend zijn nieuwe rijders van harte welkom.”

Dillon Koster: “Direct na dit slechte nieuws zijn we (o.a. Frans Verschuur, Allard Kalff, Dillon Koster en Circuit Park Zandvoort, red.) om de tafel gaan zitten om de cup te behouden. Ik heb er alle vertrouwen in gehad dat de Renault Clio Cup behouden zou blijven, ook al heeft Renault Nederland zich teruggetrokken.”

Geďnteresseerden in de cup kunnen contact opnemen met Erik Weijers van Circuit Park Zandvoort via e–mail: e.weijers@circuit-zandvoort.nl

Geďnteresseerden in Allard Kalff en Dillon Koster kunnen contact opnemen met Dillon Koster.
 © 2004-2016 DillonKoster.nl