Gonny van Oudenallen behaalt racelicentie bij Certainty

30 Mar 2007 | Afgelopen week heeft oud-Tweede Kamerlid Gonny van Oudenallen (50) bij Certainty Events & Incentives haar racelicentie behaald. Van Oudenallen doorliep, onder begeleiding van BMW 130i Cup-coureur Dillon Koster (30), succesvol de tests die verbonden zijn aan het behalen van de superlicentie.
Slechts circa 800 personen zijn in Nederland in het bezit van een racelicentie, waarmee men bevoegd is aan races deel te nemen met bolides van een Fiat 500 tot een Ferrari Enzo.

“Het was erg moeilijk om een politica te overtuigen om niet van de ‘ideale lijn’ af te wijken,” verklaarde Dillon Koster van Certainty Events & Incentives. “Hiervoor had ik de nodige overtuigingskracht hard nodig. Opgeven komt echter niet in mijn vocabulaire voor en het resultaat mag er zijn! Ik ben trots op Gonny. Welke politicus zal durven haar te volgen?”

Van Oudendallen, die zich op politiekterrein vooral met verkeer en vervoer bezighoudt vertelde na afloop: “De autosport is een bijzondere tak van sport, waarin meer vrouwen zich zouden moeten begeven. Vrouwen rijden in het algemeen beter dan mannen.”

De oud-Tweede Kamerlid overweegt om naar de mogelijkheden te kijken om tijdens een aantal wedstrijden deel te nemen. “In een Spyker is een stap te ver, maar het is zeker een droom!”
 © 2004-2016 DillonKoster.nl