Dillon Koster in Seat Leon Supercopa

16 Jul 2007 | Dillon Koster maakt tijdens het DTM-weekeinde op Circuit Park Zandvoort
(27-29 juli) zijn opwachting in de Seat Leon Supercopa, een spectaculaire en succesvolle raceklasse in Duitsland. Tevens komt de Zandvoorter met de 300PK-sterke Seat Leon in actie tijdens de DTM-finale op Hockenheim. “Ik ben ontzettend blij met zo’n kans en pak deze mooie mogelijkheid natuurlijk met beide handen aan,” vertelt Koster verheugd.

Koster, tevens uitkomend in de Nederlandse BMW 130i Cup, zal op eigen bodem de eerste meters met de Sartorius Seat Leon maken en stelt hoge verwachtingen. “Mijn eerste ronden leg ik af tijdens de vrije trainingen op Zandvoort,” blikt hij vooruit. “Het team (LogiPlus Racing, red.) is uiterst professioneel en hebben al een aantal podia behaald. Het is heel belangrijk dat ik de auto snel onder de knie krijg, maar ik hoop vervolgens echt in de topvijf mee te kunnen komen en met een beetje geluk op het podium te belanden.”

Na eerder dit jaar deelgenomen te hebben aan de 24 uur van de Nurbürgring, komt de Zandvoortse ondernemer dit seizoen ook in actie tijdens de eveneens drukbezochte DTM-finale op Hockenheim (12-14 oktober). “Ik wil proberen om meer internationale races te gaan rijden buiten de races op Zandvoort, om zo nog meer en sneller te leren dan de afgelopen jaren en completer te worden als coureur. Voor de races op Hockenheim ga ik in augustus eerst nog 2 dagen testen, dus dat moet absoluut gaan lukken! Ik verheug me nu al op de eerste rondes in de Seat Leon op Zandvoort.”
 © 2004-2016 DillonKoster.nl