Dillon Koster maakt geslaagde rentree op Nürburgring

29 Apr 2008 | Dillon Koster kende afgelopen zaterdag een voorspoedige rentree in de BFGoodrich Langstrecken Meisterschaft Nürburgring. Tijdens de “50. ADAC ACAS H&R Cup”, aangevangen door 226 teams, kwam Koster met teamgenoten Marian Winz en Diego Romanini als derde in hun klasse over de finish. Hiermee eindigde de Black Falcon-equipe met hun BMW 325i E90 op de 69e plaats in het algemeen klassement.
In een incidentrijke wedstrijd hield de Black Falcon equipe het hoofd koel en wist het de derde startpositie in de klasse om te zetten tot de eerste podiumplaats van het seizoen. “Ik had lange tijd niet meer op de Nürburgring gereden,” vertelde de 31-jarige Zandvoorter. “Tijdens de testsessie was ik niet echt tevreden over mijn rondetijden, maar in de race ging ik harder als ooit tevoren. Op het moment dat ik het stuur uit handen gaf aan mijn teamgenoot lagen we tweede, uiteindelijk kwamen we als derde over de finish. Al denk ik dat het aankomen op zich al een reden is om tevreden te zijn, want er waren vandaag ongeveer evenveel incidenten als vorig jaar met de 24 uur!”

De volgende ronde in de BFGoodrich Langstrecken Meisterschaft Nürburgring is de 39. Adenauer ADAC Rundstrecken-Trophy en wordt 10 mei a.s. verreden op de Nürburgring (D).
 © 2004-2016 DillonKoster.nl