Certainty Racing Team en Copernicus vieren vijfjarig jubileum!

26 Apr 2009 | IT bedrijf Copernicus en Certainty Racing Team hebben voor het vijfde achtereenvolgende jaar een overeenkomst gesloten. Als teampartner zal het logo van Copernicus op alle auto's van Certainty Racing Team pronken. Het jubileum werd gevierd met een goed glas champagne en een gezamenlijke toast op een nieuw, succesvol raceseizoen!
Op het hoofdkantoor van Copernicus in Hoofddorp overhandigde teambaas Dillon Koster een schaalmodel van zijn BMW 130i Cup wagen van het afgelopen seizoen aan directeur Egbert Ellenkamp. Naast de naamsvermelding op de auto's is het logo ook te zien op de helm en race-overalls van Dillon Koster en de VIP-Room van het team op het Circuit Park Zandvoort.

Copernicus is een IT bedrijf dat oplossingen realiseert voor het orchestreren van uiteenlopende en complexe informatiestromen binnen en tussen organisaties. Zij zetten hiervoor producten in die hun bestaansrecht hebben bewezen en die zijn ontwikkeld door hun gespecialiseerde partners. Dit resulteert in integratie-oplossingen die naast beheersbaar ook schaalbaar en performant zijn. Copernicus is in 2000 opgericht door de drie huidige managing consultants, momenteel werken er ongeveer vijftien specialisten en dit aantal wordt het komende jaar zelfs nog verder uitgebreid.

"Copernicus is net als Certainty Racing Team een jong en dynamisch bedrijf, dat in zijn korte bestaan zeer snel is gegroeid. Onder andere het opbouwen van sterke lange termijn relaties met klanten is een van de key-success factoren van Copernicus. We zijn dan ook zeer trots dat we ook dit jaar kunnen rekenen op de support van Copernicus!", aldus teambaas Dillon Koster.
 © 2004-2016 DillonKoster.nl