Dillon Koster maakt rentree in VLN op Nürburgring

09 Apr 2010 | Dillon Koster komt aanstaande zaterdag, tijdens de 35. DMV 4-Stunden-Rennen, weer in actie in de Langstreckenpokal op de Nürburgring. Afgelopen twee jaar stond de Zandvoorter nagenoeg iedere maand wel aan de start op het beroemdste circuit van Duitsland. En ook dit seizoen verschijnt hij weer tijdens een aantal VLN-races aan de start. Koster komt samen met de Italiaan Gianvito Rossi in actie met een BMW 130i voor zijn eigen Certainty Racing Team.
“Ik heb er weer ongelooflijk veel zin om op de Nürburgring in actie te komen”, vertelt Koster. “Ik vind het altijd een grote eer om er te mogen rijden en zeker nu het voor het eerst is dat ik er met een eigen auto rijd. De laatste keer dat ik aan de start stond was vorig jaar augustus, dus het werd eigenlijk weer eens hoog tijd. Gianvito en ik gaan voor een mooi resultaat in de V5-klasse. Op de Nürburgring heb ik me nog nooit verveeld, dus het wordt ongetwijfeld weer een uitdagende race.”

Dillon Koster en Gianvito Rossi komen met een BMW 130i uit in de V5 van de Veranstaltergemeinschaft Langstreckenpokal Nürburgring (VLN).
 © 2004-2016 DillonKoster.nl